SEBRA - Puslepude - Beige

Ikke på lager

599,95 kr

Sebra PUSLE PUR puslepuden har en blød og vandafvisende overflade, som er let at rengøre. Den babynest-lignende form med høj kant vil hjælpe til med at forhindre, at dit barn triller ned fra puden. Den bløde kant sikrer samtidig, at det aktive barn, som er i bevægelse under bleskiftet, ikke slår hovedet imod en hård bagvæg eller puslebordets kant.
Sebra PUSLE PUR puslepuden, er lavet af formstøbt PUR (Polyurethan). PUR er et stødabsorberende materiale, der tåler høje belastninger og har en meget stor slidstyrke, hvorfor det også bruges til madrasser, sæder, puder og hynder i møbelsektoren, ligesom det også bruges i fodtøj. Sebra PUSLE PUR er udviklet i samarbejde med miljøkemikere. Puslepuden er testet hos uafhængige testenheder og indeholder ingen sundhedsskadelige eller hormonforstyrrende stoffer.


I PUR-produktionen kan luftbobler ikke undgås og anses derfor, som en naturlig del af produktets udtryk. Luftbobler vil primært være på undersiden, og fremstår som små mørke pletter (mest synlig på lyse materialer), der dog ikke har nogen betydning for produktets funktionalitet eller modstandsdygtighed.


Rengøring: Rengør overfladen med en fugtig klud, brug vand og almindelig sæbe. Brug ikke rengøringsprodukter, der indeholder alkohol/sprit, eks. husholdningssprit, håndsprit/-gel, desinfektions- og renseservietter.