Dag til dag levering Gratis fragt fra 499 kr 14 dages returretReturvarer


Fortrydelsesret
Hos Childhood1979 er tilfredse kunder vores største ønske, men skulle du alligevel ikke være helt tilfreds med dine varer, er du naturligvis velkommen til at returnere det købte. Childhood1979 yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Varer der er tilrettet til den enkelte kunde betragtes som bestillingsvarer, og fortrydelsesretten bortfalder hermed.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, ellers bortfalder fortrydelsesretten. Dvs. hvis varen er beskidt, har været vasket, eller hvis mærket er taget af eller lignende, tager vi naturligvis ikke varen retur. Prøv derfor altid tøjet på barnet inden mærket klippes af. Er varen leveret i en pose, æske eller anden form for emballage, skal varen returneres i denne, med en beskyttet kasse/pose uden om. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Da Childhood1979 sælger nye varer, vil en evt. værdiforringelse altid beløbe sig til ingen værdi. Købelovens mangelregler kan anvendes.

Vi betaler altid pengene tilbage på returvarer

Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse, skal du derfor gå på webshoppen og bestille denne. Dette sikrer, at din nye størrelse leveres til dig hurtigst muligt, og at din kvittering matcher netop det du har købt.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Returvarer sendes til:

Adresse:

Childhood1979

Højgården 24

9380 Vestbjerg 


Tlf.: +45 52 19 02 79


email: info@childhood1979.com

Du kan fortryde dit køb ved at returnere varen til ovenstående adresse. Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen, refunderes købsprisen altid til den konto, hvorfra der er betalt for ordren. Dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Har du handlet for 499,- kr. og derved opnået fragtfri levering og derefter returnerer dele af dit køb, så du kommer under den fragtfri grænse på 499 kr. vil din returbetaling blive fratrukket fragtgebyret på 29 kr.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter, du har modtaget samtlige af de varer, du har bestilt. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du give os besked om dette senest 14 dage efter du har modtaget samtlige varer i din bestilling. Du kan advisere os på info@childhood1979.com eller på telefon +45 5219 0279. Du skal tydeligt gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at vælge ikke at afhente din pakke eller nægte modtagelse.

Hvis du ikke selv sender pakken retur, bliver Childhood1979 pålagt en ekstra retur-fragtomkostning. Dette beløb vil blive modregnet, når returvarerne refunderes. Gælder både ved »modtagelse nægtet« og ved »uafhentet pakke«. Gælder både leveringer i Danmark og udland. Vær opmærksom på at pakker, der kommer fra udlandet kan være høje i returpris. Gælder naturligvis ikke, hvis du selv har sendt den retur som en almindelig returvare, som normalt vil være tilfældet.

Childhood1979 modtager ikke pakker, der er sendt »uden omdeling«. Det er dit ansvar, at pakken bliver leveret på vores adresse, og det er dit ansvar, at indholdet er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler, at du sender med trackingnummer. Childhood1979 tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. Normalt refunderer vi beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.