Om os

Childhood - the best time of your life!

Et frø bliver en spire. Spiren vokser sig stærk og springer ud som en smuk og unik blomst. Denne historie gentager sig gang på gang for vores babyer, børn og unge teenagere.
Hos Childhood1979 vil vi gerne skabe de bedste rammer for, at rejsen bliver tryg, men stadig spændende at vokse op i samt huske tilbage på. Vi synes, det skal være sjovt og farverigt samtidig med, at fokus holdes på kvalitet og stilfuldhed. Det håber jeg, I kan genkende, når I rejser rundt på vores hjemmeside.

Vi er ikke blot et himmelrum fyldt med tøj og accessories. Vi forhandler også lækkert legetøj, der stiller krav til børns fantasi og styrker deres udvikling. Samtidig kan I gå på opdagelse blandt masser af eksklusivt tilbehør til børneværelset. Kort sagt - vi tilbyder et sortiment til alle; store som små.

Hos Childhood1979 går vi ikke på kompromis, så vi har fyldt vores webshop med lækre brands af høj kvalitet. Vi vil altid sætte pris på bæredygtighed, gode valg af materialer og sunde arbejdsforhold hos vores producenter.

Vi står inde for en altid god, ærlig og nærværende service.

Velkommen hos Childhood1979 – vi glæder os til at give dig en god oplevelse.