Kundeservice

Handelsbetingelser 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Childhood1979.com webshop.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Childhood1979.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.Childhood1979.com – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


DOKUMENTATION OG VEJLEDNING
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Childhood1979.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Childhood1979's side, er denne af vejledende art.

Childhood1979 indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

 

BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER


Childhood1979 gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og de varedata, som vedrører dig.

For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos vores leverandør webbureauet SumoStudio.

Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Alle oplysninger opbevares i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år. Herefter slettes de.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Indehaver Renate Jensen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@childhood1979.com


Childhood1979 opbevarer ikke dine oplysninger krypteret.

 

Alle bestillinger afsendes indenfor 1-2 hverdage – ved bestillinger inden kl. 16.00 ekspederes ordren samme dag. Under nystartet udsalg/lagersalg eller i perioder med ferie, helligdage eller forsinkelser fra PostNords side, skal der dog påregnes ekstra dages leveringstid.Levering af varer fra Childhood1979 anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.Risikoen for varer købt i Childhood1979 overgår først til dig, som forbruger, på leveringstidspunktet.

Hvis du er tilmeldt ModtagerFlex eller skrevet i bemærkninger, at pakken må stilles et sted fx ved fordøren, så overtager du selv ansvaret for pakken.


Det er til enhver tid kundens ansvar at oplyse den korrekte adresse til levering af varerne. Som kunde er det således dit ansvar, at der på postkasse eller brevsprække er korrekt navn, så posten kan se, hvor pakken skal afleveres. Hvis pakken kommer retur til Childhood1979 af den årsag, at der enten ikke er oplyst korrekt leveringsadresse eller der ikke er synligt navn på postkasse eller brevsprække, er det kundens ansvar at betale et fragt og ekspeditionsgebyr på 49,- (gældende i Danmark) for at varerne skal sendes igen.

Har du ikke modtaget din pakke indenfor 4-7 hverdage, forventer vi at høre fra dig, så vi kan forsøge at finde frem til pakken.
Tlf: 5219 0279 eller mail: info@childhood1979.com.

 

FRAGT

Hos Childhood1979 kan du bestille dine varer online.

Forsendelsen af varer sker med PostNord.

Levering i Danmark. Fragt kun 29,- kr. GRATIS levering ved køb over 499,- kr. ved pakke uden omdeling.


Fragtpris - Danmark: (gratis fragt ved køb over DKK 499,00 - ved pakke uden omdeling)

Pakke uden omdeling | DKK 29,00

Pakke med omdeling | DKK 45,00

Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg
Forsikret | DKK 100,00

Fragtpriser: Norge, Grønland, Færøerne:
Forsikret | DKK 199,00
Ikke forsikret | DKK 79,00

Øvrige Europa
Forsikret | DKK 249,00

Øvrige Verden
Forsikret | DKK 278,00