Dag til dag levering Gratis fragt fra 499 kr 14 dages returretHandelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Childhood1979.com webshop.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Childhood1979.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.Childhood1979.com – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Childhood1979.Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Childhood1979's side, er denne af vejledende art.Childhood1979 indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Fragt og levering

Alle bestillinger afsendes indenfor 1-2 hverdage – ved bestillinger inden kl. 16.00 ekspederes ordren samme dag. Under nystartet udsalg/lagersalg eller i perioder med ferie, helligdage eller forsinkelser fra PostNords side, skal der dog påregnes ekstra dages leveringstid.Levering af varer fra Childhood1979 anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.Risikoen for varer købt i Childhood1979 overgår først til dig, som forbruger, på leveringstidspunktet.

Hvis du er tilmeldt ModtagerFlex eller skrevet i bemærkninger, at pakken må stilles et sted fx ved fordøren, så overtager du selv ansvaret for pakken.


Det er til enhver tid kundens ansvar at oplyse den korrekte adresse til levering af varerne. Som kunde er det således dit ansvar, at der på postkasse eller brevsprække er korrekt navn, så posten kan se, hvor pakken skal afleveres. Hvis pakken kommer retur til Childhood1979 af den årsag, at der enten ikke er oplyst korrekt leveringsadresse eller der ikke er synligt navn på postkasse eller brevsprække, er det kundens ansvar at betale et fragt og ekspeditionsgebyr på 49,- (gældende i Danmark) for at varerne skal sendes igen.

Har du ikke modtaget din pakke indenfor 4-7 hverdage, forventer vi at høre fra dig, så vi kan forsøge at finde frem til pakken.
Tlf: 5219 0279 eller mail: info@childhood1979.com.


Fragtpriser

Hos Childhood1979 kan du bestille dine varer online.Forsendelsen af varer sker med PostNord.Levering i Danmark. Fragt kun 29,- kr. GRATIS levering ved køb over 499,- kr.

 ved pakke uden omdeling.


Fragtpris - Danmark:
(gratis fragt ved køb over DKK 499,00 - ved pakke uden omdeling)Pakke uden omdeling | DKK 29,00Pakke med omdeling | DKK 45,00

Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg

Forsikret | DKK 100,00

Fragtpriser: Norge, Grønland, Færøerne:


Forsikret | DKK 199,00

Ikke forsikret | DKK 79,00Øvrige Europa
:
Forsikret | DKK 249,00

Øvrige Verden
:
Forsikret | DKK 278,00

Betaling og sikkerhed

Du kan betale med nedenstående kort online.
:

Dankort (0,00 DKK)


Visa/Dankort (0,00 DKK)


Visa Electron (2,95%)


Visa Udland (2,95%)


MasterCard Danmark (1,50%)


MasterCard Udland (2,95%)


Maestro (3,75%)


JCB (2,95%)


American Express (3,75%)

Ved brug af betalingsmulighederne er der forbundet et kortgebyr som opkræves af NETS/Teller. Dette gebyr er angivet i parentesen.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en webshop, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af din pinkode. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken Childhood1979 eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for bestillingen trækkes først, når varerne sendes fra Childhood1979 Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Der er strenge krav inden for både etik og sikkerhed fra Nets, for at en webshop kan blive godkendt og få lov til at modtage kortbetaling over internettet.

Alle priser er inkl. moms.Der afregnes i danske kroner (DKK), hvis ikke andet er angivet.Alle købsaftaler, ordrebekræftelser mv. indgås på dansk.

Fortrydelsesret

Hos Childhood1979 er tilfredse kunder vores største ønske, men skulle du alligevel ikke være helt tilfreds med dine varer, er du naturligvis velkommen til at returnere det købte. Childhood1979 yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Varer der er tilrettet til den enkelte kunde betragtes som bestillingsvarer og fortrydelsesretten bortfalder hermed.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, ellers bortfalder fortrydelsesretten. Dvs. hvis varen er beskidt, har været vasket eller hvis mærket er taget af eller lignende, tager vi naturligvis ikke varen retur. Prøv derfor altid tøjet på barnet inden mærket klippes af. Er varen leveret i en pose, æske eller anden form for emballage, skal varen returneres i denne, med en beskyttet kasse/pose uden om. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Da Childhood1979 sælger nye varer, vil en evt. værdiforringelse altid beløbe sig til ingen værdi. Købelovens mangelregler kan anvendes.

Vi betaler altid pengene tilbage på returvarer

Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse, skal du derfor gå på webshoppen og bestille denne. Dette sikrer at din nye størrelse leveres til dig hurtigst muligt, og at din kvittering matcher netop det du har købt.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Returvarer sendes til:

Adresse:

Childhood1979

Højgården 24

9380 Vestbjerg 


Tlf.: +45 52 19 02 79


email: info@childhood1979.com

Du kan fortryde dit køb ved at returnere varen til ovenstående adresse. Når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen, refunderes købsprisen altid til den konto, hvorfra der er betalt for ordren. Dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Har du handlet for 499,- kr. og derved opnået fragtfri levering og derefter returnerer dele af dit køb, så du kommer under den fragtfri grænse på 499 kr. vil din returbetaling blive fratrukket fragtgebyret på 29 kr.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter, du har modtaget samtlige af de varer, du har bestilt. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du give os besked om dette senest 14 dage efter du har modtaget samtlige varer i din bestilling. Du kan advisere os på info@childhood1979.com eller på telefon +45 52190279. Du skal tydeligt gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at vælge ikke at afhente din pakke eller nægte modtagelse.

Hvis du ikke selv sender pakken retur, bliver Childhood1979 pålagt en ekstra retur-fragtomkostning. Dette beløb vil blive modregnet, når returvarerne refunderes. Gælder både ved »modtagelse nægtet« og ved »uafhentet pakke«. Gælder både leveringer i Danmark og udland. Vær opmærksom på at pakker der kommer fra udlandet kan være høje i returpris. Gælder naturligvis ikke, hvis du selv har sendt den retur som en almindelig returvare, som normalt vil være tilfældet.

Childhood1979 modtager ikke pakker der er sendt »uden omdeling«. Det er dit ansvar, at pakken bliver leveret på vores adresse, og det er dit ansvar at indholdet er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler, at du sender med trackingnummer. Childhood1979 tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. Normalt refunderer vi beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.

Reklamationsret

Hos Childhood1979 forhandler vi varer af høj kvalitet, men desværre kan der selvfølgelig være fejl eller mangler ved en vare. Skulle dette være tilfældet skal du naturligvis kontakte os hurtigst muligt. Vi vil så gøre alt for at finde en løsning. Som udgangspunkt vil du enten få varen repareret, få en ny vare tilsendt eller få pengene refunderet.

Som forbruger har du altid 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Hvis reklamationen er berettiget og eventuelle mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, vil du som udgangspunkt få varen repareret, hvis det kan lade sig gøre. Hvis dette ikke er en mulighed, vil varen blive ombyttet til en ny vare i samme model og størrelse. Kan dette heller ikke lade sig gøre, vil du enten få tilbudt et afslag i prisen eller få et tilgodebevis til Childhood1979.

Du skal være særlig opmærksom på at perler, palietter, glimmer, pyntesyninger eller andet pynt kan være sart og skal derfor behandles ekstra forsigtigt ved vask etc.

Der skal reklameres i rimelig tid efter du har opdaget fejlen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. Normalt vil vi sende en forudbetalt returlabel til dig. Du kan dermed nemt og omkostningsfrit returnere varen. Hvis du selv sender varen retur, vil du få refunderet udgiften til billigste forsendelsesmetode - dog max 39 kr. Childhood1979 refunderer ikke emballage - det anbefales at du benytter genbrug i form af pose eller kasse. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget dog max 39 kr.

Ved reklamation over en vare skal du kontakte Childhood1979 enten via tlf. eller mail. OBS: Du skal altid kontakte Childhood1979, før du sender reklamationen retur.

Ved returnering sendes varen til følgende adresse:

Adresse:

Childhood 1979

Højgården 24

9380 Vestbjerg 


Tlf.: +45 52 19 02 79


email: info@childhood1979.com

Ved returnering bedes du vedlægge en kopi af fakturaen, konto nr. samt evt. forudgående korrespondance.

Bemærk - vi modtager ikke pakker/breve sendt pr. efterkrav.

Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Hvis du ikke er enig i vores afgørelse af en reklamation, kan du kontakte Konkurrence- og ForbrugerStyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også finde kontaktoplysninger på www.forbrug.dk.
Du kan også henvende dig til den fælles europæiske klageportal, ODR, på http://ec.europa.eu/odr

Behandling af personlige oplysninger

Childhood1979 gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og de varedata, som vedrører dig.


For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos vores leverandør webbureauet SumoStudio.

Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Alle oplysninger opbevares i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år. Herefter slettes de.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Indehaver Renate Jensen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@childhood1979.com


Childhood1979 opbevarer ikke dine oplysninger krypteret.

Gaveindpakning

Hos Childhood1979 pakker vi gerne din bestilling rigtig flot ind - helt GRATIS. Du skal blot skrive i kommentarfeltet, hvilke varer du vil have pakket ind under bestilling – husk at angive hvilket køn gaven er til.

Ved gaveindpakning vedlægges der ikke faktura ved pakken, men i stedet byttemærke, så modtageren af pakken kan bytte til andre varer, hvis det ønskes. Fakturaen sendes i stedet til dig pr. mail.

Forbehold for udsolgte varer

Childhood1979 tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende. Selvom vi gør os umage for at minimere fejl, så kan der desværre opstå fejl i form af udsolgte eller stjålne varer mv. Vi tager som udgangspunkt altid kontakt til dig i tilfælde af ovenstående.

Forbehold for varegengivelse

Da de aktuelle farver, du ser i webshoppen, afhænger af skærm, kan vi ikke garantere, at din skærm viser den aktuelle farve, som varen har ved levering. Vi bestræber os dog på tydeligt og klart at gengive farve, snit og materiale under hver varer.

Copyright

Alt indhold på www.childhood1979.com såsom billeder, tekst, logoer, grafik mv. tilhører Childhood 1979 eller vores leverandører. Kopiering er derfor forbudt uden tilladelse.


Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk.

Hos www.childhood1979.com benyttes cookies alene med det formål at optimere din brugervenlighed på websitet. Fx ved at huske hvilke varer du har lagt i kurven.

Du kan slette cookies ved at vælge "Funktioner" i din browser og klikke på "Internetindstillinger". Herefter klikker du blot på knappen "Slet cookies" og vælger OK. Så er alle registreringer slettet fra din computer.