FAQ

Kan jeg få tilføjet en vare til en eksisterende ordre?
Vi kan kun hæve betaling for det beløb, som du har godkendt, da du gennemførte din betaling.
Det er derfor ikke muligt at tilføje flere varer, og du skal derfor lave en endnu en bestilling.
Hvis du kontakter os inden første bestilling er sendt, kan det være muligt at få det hele sendt samlet, hvis din ordre endnu ikke er pakket.

Kan I bestille varer hjem, hvis der mangler en størrelse?
Hvis en størrelse ikke vises på et produkt, er størrelsen pt. udsolgt. Som udgangspunkt er vores leverandører ikke lagerførende.
Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse dit barn skal have af en bestemt vare, er du velkommen til at kontakte os.

Kan jeg få gratis levering hos jer?
Ja det kan du, hvis du vælger "Pakke uden omdeling" og køber for over 499 kr. Prisen reguleres automatisk, når du har tastet dit postnr. ind.

Hvor lang tid går der, før jeg får mine varer?
Dine varer vil blive afsendt 1-2 hverdage efter bestilling.
Vi tager dog forbehold for udsalgsperioder, eller for at det valgte distribution ikke leverer tidsmæssigt, som foreskrevet.

Hvad gør jeg, hvis der mangler nogle varer?

Alle forsendelser bliver dobbelt tjekket inden de bliver afsendt.
Skulle der alligevel mangle noget, skal du kontakte os med det samme, og vi får fremsendt manglen til dig.

Jeg har fået leveret en vare i forkert størrelse eller farve, eller noget mangler - hvad gør jeg?
Hvis produktet er fejlleveret, påtager vi os selvfølgelig ansvaret for, at du får leveret den korrekte vare. Send os en mail, hvori du beskriver, hvad der - ifølge din ordre - ikke er korrekt leveret. Vi fremsender den korrekte vare, evt. medsendes en frankeret forsendelsespose til den forkerte vare.
Kontakt os på info@childhood1979.com, inden du selv returnerer varer, så vi kan afhjælpe problemet.

Jeg har fortrudt mit køb - hvad gør jeg?
Du har altid 14 dages bytte- og returret, såfremt varen er i samme stand som ved modtagelsen. Du sender blot dine varer retur. Se mere under Retur.

Kan jeg få pengene tilbage for byttevarer?
Ja, du vil altid få pengene tilbage for de varer du sender retur, såfremt de er returneret indenfor fortrydelsesfristen til childhood1979.com.
Dette gælder dog ikke specialfremstillede varer eller bestillingsvarer.

Kan jeg få byttet til en anden størrelse eller model?
Hvis du vil bytte til nye størrelser eller andre varer, så skal du gå i shoppen og lave en ny bestilling. Dette sikrer dig hurtig levering og en korrekt kvittering.
De varer du ikke vil beholde, sender du blot retur til os, og du vil få pengene tilbage indenfor max 5 hverdage.

En vare, jeg har købt, er i stykker - hvad gør jeg?
Dette forekommer desværre og er meget beklageligt!
Du bedes så vidt muligt tage et par billeder af hele produktet og problemet. Billederne sendes til kundeservice@childhood1979.com sammen med en forklarende tekst samt ordrenr. på købet. Derved er det muligt for os at se problemet og vurdere dets omfang. Der vil pr. e-mail blive taget stilling til hver enkelt reklamation. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at få varen retur. Skulle vi ønske en defekt vare retur, vil vi pr. mail sende dig en returlabel.

Jeg har en vare som jeg gerne vil reklamere over – hvad gør jeg?
Nogle gange kan der naturligt være en fejl eller en mangel ved en vare, og i et sådan tilfælde skal du naturligvis kontakte os. Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er noget Childhood1979 tager stilling til. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Vær også opmærksom på at tøj og sko er brugsgenstande, og derfor vil det blive lettere medtaget ved almindelig brug. Dette hører ikke ind under reklamationsretten. Vær opmærksom på at perler, glimmer og pyntesyninger eller andet pynt skal behandles med omhu ved brug og vask.
Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du først kontakte Childhood1979 pr. telefon eller mail. Send et billede med i en mail, så vi bedre kan tage stilling til problemet.

Jeg har købt nogle varer – og nu er de på tilbud eller udsalg. Kan jeg få udbetalt differencen?
Nej, det kan du ikke. Indimellem skal der være plads til at lave et godt tilbud eller starte udsalg. Du er naturligvis altid velkommen til at returnere dine varer.


Er jeg sikker på at få mine udsalgsvarer?
En vare i din kurv er først endeligt din, når beløbet er hævet på din konto. Som udgangspunkt har vi alle varer på lager, men tager dog forbehold for evt. udsolgte størrelser. Du vil blive kontaktet, hvis dette skulle ske.

En vare forsvandt fra min kurv?
En vare er først endeligt på din bestilling, når du har gennemført betalingen. Indtil da kan andre frit købe alle varer i shoppen. Hvis du ønsker at være hurtig, når der starter udsalg - så er du velkommen til at lave to ordrer og bede om at få dem sendt sammen.


Jeg ønsker forsendelse henlagt på min adresse - hvad gør jeg?
Henlæggelse af forsendelser kan ikke kontrolleres af Childhood1979. I stedet skal du lave en lokal aftale med den leverandør du vælger fra vores udbud.

 

 

Vil du gerne være influencer eller ambassadør for Childhood1979.com

Har du interesse i at dele dine oplevelser og produkter fra childhood1979 på de sociale medier? Så læs med her.

 

Vi har en forventning til vores influencer og ambassadører udtrykker sig ud fra egne perspektiver, og formidler vores produkter og service på en positiv og sober måde. Derudover stiller vi som krav at dine sociale platforme er offentlige.

Jo flere venner eller følgere man har, jo større chance for at komme i betragtning.

Vi honorer ud fra indbyrdes aftaler, som evt kan være varer eller gavekort til webshoppen.

Hvis du vil søge om at blive influencer eller ambassadør hos os, har vi brug for, at du sender en ansøgning med følgende oplysninger:

- hvilke platforme benytter du?

- hvor mange likes får du ca pr opslag?

- Hvor mange kommentarer får du ca pr opslag?

- Links til dine platforme

- Er du ambassdør/influencer for andre brands eller virksomheder?

- Har du tidligere arbejdet som ambassadør eller influencer? og for hvem?

 

Send ansøgning til kundeservice@childhood1979.com