By Lindgren

By Lindgren

Søger du noget kvalitetsrigt og tidløst overtøj til dit barn? Så er du kommet til det helt rette sted. Med overtøj fra By Lindgren får du både funktionelt og fashionabelt overtøj til drenge og piger i alle aldre. Brandet blev grundlagt i 2015 med en mission om at lave praktiske og holdbare termo- og regnjakker, der samtidig var moderigtige og flotte at se på. Dette blev således startskuddet til By Lindgren, som sidenhen har holdt fast i missionen. Det har medført, at brandet nu har vundet særligt mange mødres hjerter. 

Gå på opdagelse i overtøjet fra By Lindgren her på siden og find det sæt overtøj, som dit barn står og mangler for fuldt ud at kunne nyde livet ude på legepladsen, i skolen m.v.

3 vare(r)
tilbud
4 år,
LBALDEROCEAN

Pris: DKK  449,00

Specialpris DKK  200,00

tilbud
10 år, 11 år, 12 år,
BALDERNAVY

Pris: DKK  499,00

Specialpris DKK  249,00

tilbud
5 år,
RAINOCEAN

Pris: DKK  249,00

Specialpris DKK  100,00

3 vare(r)

By Lindgren overtøj

Forår, sommer, efterår og vinter – dette er alle årstider, som kræver sit overtøj! Med overtøjet fra By Lindgren finder du både termotøj og regntøj, som er ideelt til de kølige overgangsmåneder og regnfulde dage.

By Lindgren regntøj

Alt By Lindgren regntøj er lavet i et let og smørblødt materiale, som er dejlig åndbart og som dermed ikke føles som det almindelige stive PU-regntøj. Regntøjet fra By Lindgren har høj bevægelighed, hvilket giver anledning til aktiv leg i regnen, uden at dit barn hæmmes eller irriteres af overtøjet. Du kan fra By Lindgren både finde korte og lange regnjakker samt regnbukser med og uden seler.

By Lindgren termotøj

Fra By Lindgren finder du termotøj i form af både termojakker og -bukser. Termojakken er den perfekte overgangsjakke, da den let-forede jakke luner godt, uden det bliver for varmt. Termotøjet giver ligeledes anledning til en masse leg, da det ligesom regntøjet også har høj bevægelighed. Er det ekstra koldt udenfor en dag, men stadig ikke koldt nok til en vinterjakke eller flyverdragt, anbefaler vi dig at købe nogle termobukser til jakken. Således bliver dit barns tøj under overtøjet heller ikke beskidt.

Kontakt os for nærmere vejledning

Har du nogle spørgsmål til vores produkter fra By Lindgren eller nogle af vores øvrige mærker, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på info@childhood1979.com eller ved at ringe til os på telefon +45 52 19 02 79. Hos Childhood1979 har vi dag-til-dag-levering, så du lynhurtigt kan have dine nyindkøbte varer ved hånden.