Baby badetøj

Skal du og din familie ud og rejse, eller mangler I blot noget børne- eller babybadetøj til en tur i Lalandia eller den danske sommer herhjemme? Så er I havnet det helt rette sted! Hos Childhood1979 har vi et udvalg af badetøj til babyer og børn, hvor der hverken er gået på kompromis med designet eller kvaliteten. Derfor vil du i vores sortiment finde UV beskyttende badetøj i høj kvalitet, der er kombineret med moderne designs og smukke prints.

Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, og find det rette badetøj til dit barn eller din baby. Badetøjet fås ned til størrelse 62 og helt op til 10-årsalderen alt afhængig af det produkt, du vælger.

6 vare(r)
STR 23, STR 28,
P222805-5007DustyBlu
179,00 kr
Dark Sapphire, 86/92,
Knockout Pink, 98/104,
STR 062-068,
PP414-BlueSky/Cream
199,00 kr
STR 092,
1569007200-RoseWood
399,00 kr
46,
208949-7905
159,95 kr
6 vare(r)

UV-badetøj til babyer og børn

Der er ikke mange børn, der kan lide at blive smurt ind i solcreme et par gange i timen, når de er på stranden. De vil selvfølgelig meget hellere bygge dæmninger og sandslotte nede i vandkanten fremfor at blive klistret til i den tykke hvide creme. Derfor anbefaler vi altid, at forældrene køber UV beskyttende badetøj, så barnet blandt andet kan lege mere frit. Af den grund sælger vi udelukkende UV beskyttende badetøj til både babyer og børn, som afskærmer deres hud fra solens stråler utrolig effektivt, helt uden at badetøjet bliver tungt og ubehageligt, når det bliver vådt.

Det er ikke kun for børnene, at det er rart med UV-badetøj, men også for jer som forældre giver det mere tid til afslapning, og I slipper i højere grad for at bekymre jer om jeres barns velbefindende under solens stråler. Nu er det kun de små steder, der ikke er dækket af badetøjet, som skal smøres ind i solcreme – det er meget mere overskueligt og klares lynhurtigt! 

Øvrig beklædning til de små

Foruden det badetøj du finder her på siden, har vi også en masse øvrigt beklædning til både babyer og børn. Her kan du finde alt fra kjoler, shorts og nederdele til overtøj og meget mere. Alt dette forhandler vi fra kendte mærker som blandt andet Mads Nørgaard, Mini A Ture og Wheat. Derfor anbefaler vi dig at kigge lidt rundt på udvalget i vores webshop, så du kan finde det helt rette babytøj

Hos Childhood1979 får du de bedste produkter til babyer og børn

I vores webshop er der fyldt op med produkter i høj kvalitet fra nogle af de skønneste brands på markedet. Her kan du både finde tøj til babyer og børn samt diverse accessories.

Har du nogle spørgsmål til vores forskellige mærker eller specifikke produkter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på info@childhood1979.com eller ved at ringe til os på telefon +45 52 19 02 79. Hos Childhood1979 har vi dag-til-dag levering, så du lynhurtigt kan have dine nyindkøbte varer ved hånden.