Babytæpper & -plaider

Mangler din baby et nyt legetæppe eller ønsker du at give en lækker plaid i gave? Så har vi hos Childhood1979 et solidt udvalg. En plaid er en praktisk investering og en lækker gave at modtage, da den kan bruges til mange forskellige ting. Du kan have den til rådighed i bilen, barnevognen eller derhjemme, som sikrer, at dit barn kan holde sig varm. Et legetæppe er derimod rart for dit barn at befinde sig på, da det både er blødt og behageligt at tumle rundt på, når det befinder sig i kravlegården eller tremmesengen.

Vores udvalg kommer i lækkert økologisk bomuld, der både gavner dit barns velvære og sikrer gode arbejdsforhold for dem, der har produceret varerne. Dette gælder, hvad enten du køber vores legetæpper med polyesterfyld eller vores flotte strikkede tæpper i behagelige bløde farvetoner.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Økologiske legetæpper og strikkede plaider til din baby

Indretningen til babyværelset kan i dag være lige så praktisk, som det kan være hyggespredende. Med vores legetæpper og strikkede plaider kan du skabe en varm atmosfære, der både gør legetid i kravlegården og gåturene i barnevognen sikker, behagelig og hyggelig for din baby.

Vores legetæppe kan du finde i flere rolige og behagelige farvenuancer, som vil pryde tremmesengen, kravlegården eller barneværelset så fint. Det samme gælder også for vores strikkede tæpper i skønne mønstre, der vil føles dejligt mod dit barns hud. Vores tæpper vil føles som et varmt kram, der vil være tryghedsskabende for din baby. Hvad enten du investerer i et tæppe eller plaid, vil dit barn elske at bruge det.

Supplér børneværelset med vores øvrige interiør

Foruden vores lækre babytæpper og -plaider har vi også et skønt sortiment indenfor interiør til børneværelset, der vil være værd at gå på opdagelse i. Dette gælder, hvad enten du skal købe interiør dit eget barns værelse eller om du skal give det i gave. Du vil både kunne finde bamser, uroer, hylder, opbevaringskasser mv. i vores nøje udvalgte sortiment, som vil pryde de fleste børneværelser og samtidig være funktionelle og praktiske for dit barn. Mangler du legetøj til babyer? Så har vi selvfølgelig også et yndigt sortiment med det.

Sammen med childhood1979 skaber du de bedste rammer for dit barn

Hos Childhood1979 ønsker vi at skabe de bedste rammer for dit barns opvækst uanset alder, samtidig med at vi bestræber os på at være mere end blot et himmelrum fyldt med tøj og accessories. Dette gør vi blandt andet ved at have højkvalitets brands, der styrker børns leg, fantasi og udvikling samt har fokus på bæredygtighed, gode valg af materialer og sunde arbejdsforhold for vores producenter.

Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål, undren eller tvivl i forhold til vores sortiment, produkter eller brands. Vi vil hellere end gerne hjælpe og rådgive dig om vores udvalg. Du kan kontakte os ved at skrive en mail til info@childhood1979.com eller ved at ringe på tlf. +45 52 19 02 79.