Dag til dag levering Gratis fragt fra 499 kr 14 dages returretOm Childhood 1979

Tiderne, moden og de fleste vi kender, ændrer sig. Så det gør vi naturligvis også. Derfor har vi sagt farvel til Sally & Sørøveren og byder velkommen til Childhood 1979. Vi er blevet ældre og mere modne, hvilket klart afspejles i vort nye og store udvalg. Før var vi en butik for de mindre - nu er vi en butik for endnu flere.

1979 er året, hvor jeg blev født og symboliserer en periode, hvor netop fantasien og kreativiteten var i fokus. Det var en tid uden de sorte spejle, og hvor der var rum og overskud til nærvær og opfindsomhed. Det håber jeg, I kan genkende, når I besøger os, hvad enten man kommer forbi vores butik eller rejser rundt på vores hjemmeside.

Vi er ikke længere blot et himmelrum fyldt med tøj. Vi forhandler nu også lækkert legetøj, der stiller krav til børns fantasi og styrker deres udvikling. Især trælegetøj, bløde bamser og luksus accessories pryder hylderne. Samtidig kan I gå på opdagelse blandt masser af eksklusivt tilbehør til børneværelset. Kort sagt - vi har en masse til alle; store som små.

Childhood1979 er stadigvæk ikke de billigste, men vi har fyldt vores butik og vores webshop med lækre brands af høj kvalitet og vi går fortsat ikke på kompromis. Vi vil altid sætte pris på bæredygtighed, gode valg af materialer og sunde arbejdsforhold hos vores producenter. Vi vil vedblivende arbejde imod "køb-og-smid-væk-kulturen" og indarbejde værdien af enestående holdbarhed i vores store udvalg.

Vi står inde for en altid god, ærlig og personlig service. Det gælder uanset om I handler i vores butik, i Aabybro, i skønne Nordjylland eller via vores helt nye webshop.

Velkommen hos Childhood 1979 – Vi glæder os til at hilse på dig.

DitteDen jeg er:

Jeg er indehaver af Childhood 1979, er 38 år, uddannet jordemoder, gift med Rasmus og sammen har vi 4 børn i alderen 5, 7, 12 og 15 år. 3 piger og en dreng.

Det jeg gør:
Mine primære arbejdsopgaver er indkøb, økonomi, markedsføring, sociale medier, events, indretning/dekoration, udvikling af webshop og selvfølgelig betjening af vores søde kunder via både butik og webshop.

Det jeg elsker:
Min familie, kaffelatte - helst på sødmælk, første rigtige forårsdag, ski/bade-ferier, en god krimi, brainstorme, badekar og brændeovn, julen, lækker mad, vin, gode film/serier (især Sex & the City, Matador, Badehotellet, Suits), løbeture, mine veninder og mine mange 2do lister.

Det jeg hader:
Uretfærdighed, hår i maden og smaskelyde.

HanneDen jeg er:
Da jeg i sommeren 2016 fik chancen for ansættelse i Childhood 1979, sagde jeg min stilling op i sygeplejen, hvor jeg har været i mere end 40 år, og arbejder nu deltids i Childhood1979. Derudover er jeg mor til chefen. Jeg bor i Aabybro i mit dejlige lille hus.

Det jeg gør:
Mine primære arbejdsopgaver er betjening af kunder, modtagelse af varer, oprettelse af varer på webshoppen, kundeservice, reklamationer, pakning og forsendelse af ordrer.

Det jeg elsker: Mit job, familien, god vin, skov og strand, cafébesøg med veninderne, kunstudstillinger, storbyferier, is og kager.

Det jeg hader:
Krummer i sengen.